Søndag–torsdag kl. 12–02 – fredag og lørdag kl. 12–04

Verdens ældste bøssebar​

Velkommen på Centralhjørnet – verdens ældste bøssebar, hvor ikke to dage er ens, og traditionerne holdes i hævd.

På Centralhjørnet ved man aldrig, hvad der sker. Her møder du et blandet publikum, både hvad angår alder og seksualitet. Her er der plads til alle – Centralhjørnet er en ‘straight friendly’ bøssebar.

I vintersæsonen, fra 1. oktober til 30. april, er der underholdning hver torsdag og søndag på ‘Store scene’. Her bydes på en varieté af forrygende underholdning, der bl.a. tæller dragshows, synge-piger og søndagsjazz.

Flere gange om året bliver her pyntet op til højtider og festligheder under parolen: “Det kan aldrig blive for meget”. Julen er for eksempel et orgie af glimmer og store kugler.

I sommersæsonen er der rig mulighed for at nyde solen og en kold fadøl eller sjus ved vores udendørsborde. Stedets centrale beliggenhed gør, at vi har et rigt besøg af turister.

Hele året gælder det, at hver dag er en fest.

Vi ses på Centralhjørnet.

​Vi søger nye kollegaer.

Kan du se dig selv bag baren på verdens ældste bøssebar, så send en kort ansøgning med relevante oplysninger til mail@centralhjornet.dk

Vi søger en fuldtidsmedarbejder til aftenarbejde samt afløsere hovedsagligt til vagter torsdage, fredage, lørdage og søndage – både dag- og aftenvagter må forventes.

Vi tilbyder løn under oplæring og forventer du taler og forstår dansk og engelsk som minimum.

Traditionsrig og velbesøgt bøssebar

Centralhjørnet er verdens ældste stadig eksisterende bøssebar. 

Du finder os i hjertet af København, hvor vi har været siden 1917. Centralhjørnet er en ‘straight friendly’ bøssebar.

kontaktoplysninger

Kattesundet 18, 1458 København K

Telefon:  +45 33 11 85 49