Åbningstider:    søndag - torsdag 12.00 – 24.00        fredag - lørdag 12.00 – 24:00

Kalender

Bordreservation

Der kan desværre ikke reserveres bord så længe vi er underlagt restriktioner i forbindelse med genåbningen.

​torsdag

12/3

kl. 21:00

AFLYST

Thomas & Amalie

​​Bodegaduoen Thomas & Amalie har i de sidste 12 år turneret både bodegaer, runde fødselsdage og gadefester tynde med diverse Giro413 hits og synge-med-venlige klassikere fra nyere tid. De spreder genhørs glæde og holder folkefest, når de vækker både John Mogensen og Teddy Edelman til live, dog i et mindre langskægget format. Med en kærlighed til det folkekære, udfører de to musikanter, som blot er i deres slut 20’ere, en charmerende og energifyldt koncert, som I skal glæde jer til at synge, danse og fejre livet sammen med.

​​søndag

15/3

kl. 16:00

AFLYST

Hjørnets Visemænd og frække Lone

​​En søndag med klassiske revyviser og Bakkesange. Morten, Sune og frække Lone indtager på Store Scene. Nostalgi, små-lumre viser og revysange på en dejlig søndag i godt selskab. Torben sidder ved klaveret og styrer slagets gang efter bedste evne.

​​​​​​​torsdag

19/3

kl. 21:00​

AFLYST

​Ricky & Irma

De to trætte transer har lagt sig i selen, for at give dig endnu en forrygende aften. Det kan godt være de er gamle – til gengæld er de erfarne ud i underholdningens kunst.​

torsdag

26/3

kl. 21.00​

AFLYST

​Eurovisious

​En aften med de bedste Eusovision-sange. Fest, farver og fede fraseringer.

​søndag

29/3

kl. 13:00

AFLYST

​Påskebanko

torsdag

2/4

kl. 21:00​

AFLYST

​Sømandspigerne

Sømandspigerne er en akustisk trio bestående af 3 scenevante kvinder der sammen deler kærlighed til skumsprøjt, bølgebrus, eventyr, nostalgi og lidt skæg og ballade. Sømandspigerne spiller nyarrangerede udgaver af gamle sømandsklassikere som “En sømand har sin enegang”, samt maritime viser som “Flickan i Havanna” og “Så længe skuden kan gå”. Repertoiret byder også på “Ta´ med ud og fisk” og nyere sømandssange som “Skibet hedder afsked” (Lars HUG), “En sømand som dig” (Elisabeth) og “Sømand af verden” (Dodo & the Dodos).mm. De har også taget sig den frihed at definere andre numre, der ikke lige ved første bekendtskab virker som sømandsnumre, men som absolut kan tolkes og spores ind på havet, sømænd eller skibsrelaterede begreber. I en professionel og afslappet tilgang til musikken, spreder trioen god stemning og lægger op til fællessang.

søndag

5/4

kl. 12:00​

AFLYST

Stamgæste-påskefrokost

Vi er desværre nødt til at aflyse Påskefrokosten på Centralhjørnet.

Hvis du har købt billet, kan du selvfølgelig få dine penge tilbage ved at henvende dig i baren. Det kan dog først ske, når Centralhjørnet er åben igen.

Vi håber at lave en 'erstatningsfrokost' på et senere tidspunkt. Hvis du har billet til Påskefrokosten, og vælger ikke at på dine penge retur, er du selvfølgelig selvskrevet til en billet til denne frokost.

Mere info følger så snart vi ved mere.​

Traditionsrig og velbesøgt bøssebar

Centralhjørnet er verdens ældste stadig eksisterende bøssebar. 

Du finder os i hjertet af København, hvor vi har været siden 1917. Centralhjørnet er en ‘straight friendly’ bøssebar.

kontaktoplysninger

Kattesundet 18, 1458 København K

Telefon:  +45 33 11 85 49