Torsdag d. 18. januar kl. 21:00

Egtvedpigerne

Røvballemusik i særklasse. 3 glade drenge gi'r den gas på Store Scene.  Borbestilling til spisning af medbragt mad inden showet kan ske på mail@centralhjornet.dk Borde reserveres 2 timer før showstart og frigives ved manglende fremmøde.

Søndag d. 21. januar kl. 16:00

TNT – musical- og filmmusik

Søndagsmatiné med Tine, Nicolai og Torben. Repertoiret er overvejende sange og duettter fra kendte musicals og film.

Borbestilling til spisning af medbragt mad inden showet kan ske på mail@centralhjornet.dk Borde reserveres 2 timer før showstart og frigives ved manglende fremmøde.

Torsdag d. 25. januar kl. 21:00

Eurovisious

En aften med de bedste Eurovision-sange. Fest, farver og fede harmonier.  Borbestilling til spisning af medbragt mad inden showet kan ske på mail@centralhjornet.dk Borde reserveres 2 timer før showstart og frigives ved manglende fremmøde.

Søndag d. 28. januar kl. 16:00

Ilva Wræl

Ilva Wræl og den ondskabsfulde pianist sørger for en hyggelig eftermiddag i Liva Weels og Kai Normann Andersens selskab. Borbestilling til spisning af medbragt mad inden showet kan ske på mail@centralhjornet.dk Borde reserveres 2 timer før showstart og frigives ved manglende fremmøde.

Torsdag d. 1. februar kl. 21:00

Tine & Torben

Centralhjørnets sangdiva nr. 1 – en aften med ørehængere og en sangstemme udover det sædvanlige. Bordbestilling til spisning af medbragt mad inden showet kan ske på mail@centralhjornet.dk Borde reserveres 2 timer før showstart og frigives ved manglende fremmøde.

Søndag d. 4. februar kl. 16:00

Fag Hag Award 2018

Martin Knudsen og Stine Bruun præsenterer igen i år awarden over alle awarder.


FAG HAG AWARD 2018


Tag din fag hag med på Centralhjørnet og reparér din lørdagsbrandert.

Måske er det netop din fag hag der løber med årets pris. Du har i hvert fald muligheden for at gøre hende stolt ved at indstille hende til prisen på selve dagen.


Hvad skal der til?


Har din fag hag:

Lyttet til din lange playliste med Grand Prix Hits uden at brokke sig?

Betalt din bytur?

Forstået at det er dig, der bærer flest palietter?


Centralhjørnet ruller den røde dørmåtte ud til en sjov, skøn og særlig søndag, og du er inviteret.


Dresscode: Højt humør og (søndags)habit.


Sted: Centralhjørnet, Kattesundet 18,

1458 København K, kl. 16:00


Bestil bord til spisning af medbragt mad inden showet på mail@centralhjornet.dk Borde reserveres til kl. 14:00

Torsdag d. 8. februar kl. 21:00

Sylvester Larsen & Doktor Pold

Sanger og sangskriver Sylvester Larsen er i det legesyge hjørne denne aften hvor han, sammen med sin faste trommeslager Robin Pold, disker op med musikalske lækkerier der med garanti vil få foden til at vippe lystigt. Der er tale om egne sange garneret med kendte klassikere fra især 60'erne og 70'ernes gyldne æra. Så er man til Elton John, Beatles, Stevie Wonder og gyldne klassikere fra den danske sangskat, som f.eks Frank Jæger og Kai Normann Andersen viser, må man ikke snyde sig selv for denne velspillende duos fortolkninger af evergreens i særklasse.


Bestil bord til spisning af medbragt mad inden showet på mail@centralhjornet.dk Borde reserveres til kl. 19:00

Lørdag d. 10. februar kl. 18:00

Melodi Grand Prix & Eurovisious

Vær med til en festlig aften i Melodi Grand Prix’ens tegn. Vi spiser vores medbragte mad, quizer, ser Melodi Grand Prix og bliver underholdt af gruppen Eurovisious. Det hele starter kl. 18:00 og vi slutter først ved 03-tiden. Bestil bord til spisning af medbragt mad på mail@centralhjornet.dk

Søndag d. 11. februar kl. 16:00

Egtvedpigerne

Røvballemusik i særklasse. 3 glade drenge gi'r den gas på Store Scene. Borbestilling til spisning af medbragt mad inden showet kan ske på mail@centralhjornet.dk Borde reserveres 2 timer før showstart og frigives ved manglende fremmøde.

Fredag d. 2. februar

Happy Cocktails Intro

Kom og prøv vores nye cocktailkort. Fredag og lørdag 2.- og 3. februar får du 2 ens coctails for 1 på hele cocktailkortet.

Lørdag d. 3. februar

Happy Cocktails Intro

Kom og prøv vores nye cocktailkort. Fredag og lørdag 2.- og 3. februar får du 2 ens coctails for 1 på hele cocktailkortet.

Tirsdag d. 6. februar kl. 20:00

Rainbow rights – filmvisning

Kortfilmsdokumentaren, Rainbow Rights, skildrer unge LGBT+ personers udfordringer og sejre på tværs af landegrænser. Mød unge fra henholdsvis Danmark og Kenya
og hør deres personlige beretninger om kampen for kærlighed.

Torsdag d. 15. februar kl. 21:00

To Tykke med det hele

Dansktop af bedste og ikke mindst værste skuffe. Et gynge-synge-med-show i højt humør. Smid hæmningerne og gi' den gas, så bliver aftenen meget sjovere. Bestil bord til spisning af medbragt mad inden showet på mail@centralhjornet.dk Borde reserveres fra kl. 19:00 og frigives ved manglende fremmøde.